surfactants & amines
plant extracts
water treatment

babagan kita

apa sing kita lakoni

Shanghai Theorem Chemical Technology Co., Ltd. sing dununge ing Shanghai, China, kantor ekspor kanggo pabrik. kita Komitmen kanggo oleokimia, produk sing gegandhengan karo perekat, lan penengah medis, Kita kanthi sistem manajemen kualitas sing sah ISO9001, sistem manajemen lingkungan ISO14001 lan OHSAS18001, layanan purna jual, layanan OEM lan Kustomisasi.

Pabrik kita sing dununge ing Changzhou, Provinsi Jiangsu, kanthi lahan seluas 80.000 m2, duwe luwih saka 300 tenaga kerja, 30 insinyur, 7 lokakarya produksi, agen penyembuhan obat, produk berbasis minyak, produk sing gegandhengan karo surfaktan lan sawetara penengah sintesis.

liyane >>
Kauntungan

WONG ORIENTEN, BASE PRODUK, PUSAT PUSAT

PUSAT PRODUK

  • Exporting country 30+

    Negara ekspor

  • Production workshops 7

    Lokakarya produksi

  • Years of establishment 24

    Taun pendirian

  • Invention Patents 10+

    Paten Penemuan

  • Staffs 300+

    Staff

warta

Pengawasan keamanan produksi tahunan

Keselamatan produksi yaiku gegayutan karo urip masarakat lan keamanan properti, lan uga gayutan antarane pembangunan ekonomi sosial yaiku ...

Cetylpyridinium chloride minangka Pangobatan kanggo COVID-19

Eksperimen kasebut nuduhake disinfektan amonium kuater frekuensi dhuwur minangka perawatan kanggo akeh virus, kalebu coronavirus: tumindak kasebut kanthi mateni pro ...
liyane >>

Uyah Amonium Kuater kanggo Disinfektan

Garam amonium kuarterner (QAS) minangka senyawa kationik sing ngemot gugus alkil kanthi dawa rantai C8-C18, sing larut ing banyu lan bisa digunakake minangka disinfektan ing tex ...
liyane >>

Pengumuman 2021 Q1

Pelanggan sing dihargai, Taun 2021 duwe pengaruh jero saka darurat kesehatan masyarakat global (COVID-19), sing ora mung nyebabake ancaman serius kanggo urip lan kesehatan wong ...
liyane >>